Feesten & Partijen

Voor een besloten feest kunt u gebruik maken van één van onze zalen, voor een borrel kunt u terecht in ons gezellige café. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze diensten op een zelfgekozen locatie. Meer weten? Kom dan langs voor een kennismakingsgesprek en wij nemen de wensen graag met u door.

Meer lezen over feesten op locatie

Het oude Parochiehuis

Het Oude Parochiehuis is een grote feestzaal waar je met een gezelschap van maximaal 100 personen terecht kunt voor een feestje. De zaal is op te splitsen in twee delen. Bij kleinere gezelschappen sluiten we de tussendeuren zodat de zaal gezellig gevuld blijft. Het Oude Parochiehuis heeft een vast podium met aparte kleedhokken, aparte toiletten en een aparte ingang vanaf de dorpsstraat. Bovendien zit er een grote bar in deze feestzaal. De zaal kan naar wens worden ingedeeld met staantafels of tafels met stoelen.

Meer lezen over het oude Parochiehuis

De Huiskamer

De Huiskamer heeft een oppervlakte van 60m² en biedt ruimte aan veertig personen. De Huiskamer grenst aan het café en heeft een ingang via het café. Er is ook een ingang vanaf de buitenkant van het pand aan de Dorpsstraat. De Huiskamer beschikt over een lange tafel met comfortabele stoelen en enkele losse tafels met dezelfde stoelen. De opstelling van het meubilair delen we graag in overleg met u in.

Wilt u dineren met een groot gezelschap? Dan zullen wij grote ronde tafels in de Huiskamer plaatsen zodat u gezellig met de hele tafel kunt kletsen terwijl u geniet van onze culinaire verwennerij.

Meer lezen over de Huiskamer

Dineren en borrelhapjes

Een feest is geen feest zonder een lekker hapje eten. Van uitgebreid à la carte dineren tot een borrelhapjes arrangement, alles is mogelijk bij Schuttershof. Tijdens een kennismakingsgesprek nemen wij de wensen door en zullen wij op basis van onze jarenlange ervaring een advies doen over de beste culinaire invulling van uw feestavond.