Uitvaart, samenzijn & koffietafel

Bij het verliezen van een dierbare komt er veel op u af. Een van de dingen die u moet regelen is een samenzijn na de begrafenisdienst of crematie. Wij nemen deze zorg graag uit handen en bieden geheel verzorgde samenkomsten na afloop van de afscheidsdienst.

Eventueel is het zelfs mogelijk om ook de afscheidsdienst in besloten sfeer en geheel volgens eigen wensen in onze sfeervolle zaal ‘Het oude Parochiehuis’ te houden.

Na afloop van de dienst staan de medewerkers van café Schuttershof klaar om uw gasten welkom te heten. Terwijl de naasten in besloten kring afscheid nemen van de overledene, zorgen de medewerkers van café Schuttershof ervoor dat de andere genodigden alvast op hun gemak worden gesteld en worden voorzien van een kopje koffie of thee.

Koffietafel

Een standaard koffietafel bestaat bij Schuttershof uit een worstenbroodje, belegde zachte broodjes, een krentenbol met roomboter en natuurlijk onbeperkt koffie en thee. Uiteraard is het mogelijk om de koffietafel uit te breiden met luxere broodjes of zoete versnaperingen zoals een bolus en een eierkoek. We gaan graag met u in overleg om de koffietafel geheel naar wens in te vullen.

Meer weten? Bel dan even met 013 – 516 9242.

Capaciteit

Afscheidsdiensten en koffietafels kunnen georganiseerd worden voor groepen van 20 tot 250 personen. Er zijn 80 parkeerplaatsen beschikbaar op loopafstand.

Koffietafel

Een koffietafel bestaat standaard uit een worstenbroodje, belegde zachte broodjes, een krentenbol met roomboter en onbeperkt koffie en thee.

Prijs

Voor een koffietafel stemmen we de invulling en prijs graag met u af.